Skoči na glavno vsebino

Bralni projekt v podaljšanem bivanju od 1. do 3. razreda Od 16. 2. 2024 do 27. 2. 2024 je v podaljšanem bivanju potekal bralni projekt v katerem so učenci višjih razredov brali pravljice učencem v podaljšanem bivanju od 1. do 3. razreda. V 1. razredih sta brali pravljico: Julie Dorie: Dežela snežnega moža učenki Ela Potrbin in Pia Alešnik iz 7. a. Obe učenki sta po prebrani pravljici z učenci tudi barvali in naredili 3D pingvine. Učenki Pia Alešnik in Ela Potrbin sta prebrali pravljico Andreje Reitmeyer: Pingvin Čopko je naš učencem 3. a razreda. Po prebrani pravljici so učenci pravljico ustno obnovili, se pogovorili o značilnostih pingvinov in jo ilustrirali.

V 2. b razredu sta učencem prebrala pravljico: Franziske Stich: Dobri snežak učenec Matic Vrhunec Lippai in učenka Doroteja Lena Štular iz 7. c. Po prebrani pravljici so učenci pravljico ustno obnovili in jo ilustrirali.

Učenec Matic Vrhunec Lippai iz 7. c je učencem 2. a razreda prebral pravljico: Franziske Stich: Dobri snežak. Po prebrani pravljici so učenci pravljico ustno obnovili in jo ilustrirali. V podaljšanem bivanju 3. c je učenec Matic Vrhunec Lippai prebral pravljico: Andreje Reitmeyer: Pingvin Čopko je naš. Učencem 3. b je učenka Erin Bašić prebrala pravljico Pingvin Čopko je naš. Učenci tretjih razredov so po prebrani pravljici naredili ustno obnovo pravljice, se pogovarjali o značilnostih pingvinov ter pravljico tudi narisali.

Učenci podaljšanega bivanja od 1. do 3. razreda so z veseljem poslušali pravljice, ki so jim jih prebrali učenci Ela Potrbin, Pia Alešnik, Matic Vrhunec Lippai, Doroteja Štular in Erin Bašič.

Vsi učenci, ki so brali pravljice učencem si zaslužijo pohvalo in se jim v najinem imenu in v imenu učencev ter učiteljev podaljšanega bivanja lepo zahvaljujeva za lepo in uspešno sodelovanje v bralnem projektu.

Vodji bralnega projekta v podaljšanem bivanju: Učiteljici Lilijana Arh in Andreja Jevšnik

(Visited 138 times, 1 visits today)
Dostopnost