VIZIJA ŠOLE

Kvalitetno znanje z dobrimi učitelji v spodbudnem, sproščenem, delovnem in ustvarjalnem okolju.

SIO-2020

Erasmus+

logo_kulturna

zdravas

 

 

Šport

Video kotiček

CAMERA1

bontoncek_5

   

     NE NASILJU

logo_turizem

Naslednjih 30 je naših!

S ponosom vas obveščamo, da so zmagovalni plakat Slovenija po mojem okusu, ki so ga izdelali učenci 9.a razreda, oblikovalci pripravili za razstavna plakatna mesta TamTam.

Plakati bodo na ogled 14 dni, od 13. 7. do 26. 7. 2021, na naslednjih lokacijah v Ljubljani:

http://crm.tam-tam.si/default_offer.aspx?offer=2C4D66D9-D879-4B91-9947-49A50D1B872E

Več o natečaju in plakatu si oglejte na:

https://mgml.si/sl/mestni-muzej/novice/968/naslednjih-30-je-nasih/

 

Uradne ure in razdelitev spričeval

Uradne ure med počitnicami bodo vsak dan od 8.00 do 10.00. V času od 15. 7. do 13. 8. 2021 ni uradnih ur. Učencem, ki jim ni bilo možno razdeliti spričeval ob zaključku pouka, jih bo šola osebno vročila njim oziroma njihovim staršem od 16. 8. do 20. 8. 2021 v času uradnih ur.

Vodstvo šole

UNESCO ŠOLA

V letošnjem šolskem letu 2020/21 nam je uspelo kljub šolanju na daljavo v okviru Unesca izvesti 12 projektov, v katere so bili vključeni učenci razredne in predmetne stopnje. Učitelji so se pri izvajanju projektov na daljavo res potrudili in razvili več načinov, da so projekti kljub fizični razdalji zaživeli in so se učenci počutili kot aktivni ustvarjalci.

Projekti, ki smo jih izvajali, krepijo vezi med učenci, jim približujejo trajnostni življenjski slog, kulturno raznolikost in dediščino ter temeljijo na kulturi miru, nenasilja in svetovnem državljanstvu.

Izvajali so jih učitelji Igorcho Angelov, Rahela Selan, Polona Kalan, Kristina Kompan, Tadeja Plut Krajnik, Andreja Cerkvenik, Lilijana Arh in Andreja Jevšnik, predstavljeni pa so med projekti Unesca na šolski spletni strani.

Teden umetnosti

Učenci 1. A, 1. C, 3. A in 3. B so v tem šolskem letu, 2020/2021, veliko ustvarjali.

Ob različnih predstavitvah, vodenih pogovorih in ob samostojnem delu so spoznali širok spekter izražanja. Svoja doživetja so izkazovali gibalno, likovno, glasbeno, z besedo-ustno, pisno na improviziranem odru.

Aktivno so bili vključeni v zelo različne dejavnosti in s tem obogatili svoje kognitivne, psihofizične in kognitivne zmožnosti.

več…

Skupna zbiralna akcija izrabljenih tonerjev in kartuš ter zbiranje plastičnih pokrovčkov

Tudi to šolsko leto smo nadaljevali z zbiralnimi akcijami. Naš namen je bil ozaveščanje otrok in staršev, pomoč otrokom, ki pomoč potrebujejo ter prispevek k čistejši naravi. Zbiralna akcija izrabljenih tonerjev ter kartuš se je izvajala v sodelovanju s podjetjem Bitea d. o. o. Zbiranje plastičnih pokrovčkov je potekalo v  sodelovanju z Društvom za pomoč osebam z motnjami v razvoju »vesele nogice«.

Mentor: Miloš Kovič

Arhiv novic

banner-podariMalico

varni_internet
safe

ljubljana_logotip

 

 

Dostopnost